Ladustamiskasti plussid ja miinused

Kui tekib olukord, kus sul on vaja ladustada oma mööblit, spordivarustust või kontorivara, siis on mitmeid erinevaid ladustamisvõimalusi, mis võivad valikusse mahtuda. Üheks nendest valikutest on ladustamine ladustamiskastis.

Mis on ladustamiskast?

Ladustamiskast on põhimõtteliselt nagu väiksem versioon minilao ruumist. Ladustamiskastid on enamasti OSB plaadist või vineerist seintega kastid, mis on igast küljest piiratud ning mille ühel küljel asub uks. Tegemist on ühe optimaalseima ladustamisvõimalusega mida turul pakutakse, kuna ladustamiskasti iga külg on kaetud ning moodustab kinnise 5m3 suure ruumi. See tähendab, et ladustaja ei pea maksma ruumi m3-te eest mida ta kasutada ei saa (näiteks kõrgustesse minev ruum) ning maksab vaid ruumi eest, mis saab täielikult täidetud.

Mida ladustada kastis?

Kastid saab ladustada kõike, alates mööblist kuni tootmisseadmeteni. Meie klientide seas on ladustamiskast üks kõige enim kasutatavamaid ladustamisvorme ning selle lahenduse hinna ja paindlikkusega ollakse alati väga rahul. Kasti saab panna näiteks terve väiksema korteri mööbli, mahutades mööbliesemed üksteise sisse ja peale ning pakkides need turvaliselt kilesse ning kolimistekkidesse kahjustuste vastu.

Veelgi parem on ladustada aga kastis väiksemaid asju, mis üksi võtaks palju ruumi ning neid oleks keeruline tornis hoida, nagu erimõõtmelised esemed, sporditarbed, mänguasjad jne. Tänu sellele, et ladustamiskasti lagi on piisavalt madalal, et see täielikult täita ning see on igast küljest piiratud, saab selle ruumi täielikult ära kasutada.

    Plussid

  1. Personaalne QR koodi ning numbriga tähistatud kast
  2. Puudub ligipääs kõrvalistel isikutel (kinnine uks ning ladustatud kastide hunnikusse)
  3. Täielikult kinnine kast võimaldab mahutada 5m3 sisse väga palju asju
  4. Võimalus rentida mitu kasti

    Miinused

  1. Ei mahuta suuremaid esemeid kui kasti mõõtmed
  2. Mittetäieliku täituvuse korral maksad ikka täis kasti eest (kuid sama on ka ladustamisruumi korral)

Meil on üle seitsme aasta kogemust pika- ja lühiajalise ladustamisega ning erinevate ladustamisteenuste pakkumisega. Kui ladustad oma väärtuslikku vara, siis vali oma ala spetsialistid, kes pakuvad ladustamise täisteenust, mitte ainult uksega ruumi.

Kontakteeru meie müügimeeskonnaga läbi alloleva vormi ning saa pakkumine oma päringule

Firmast

Ladustamisteenused OÜ

Ladustamise spetsialistid

Ladustamisteenused OÜ on professionaalset ladustamisteenust pakkuv ettevõte, kelle peamiseks suunaks on eraisikute ja ettevõtete vara pikaajaline ladustamine.

Valikus on erinevad standardlahendused ning nende kõrval ka mitmed personaalsetele vajadustele vastavad võimalused. Kui soovid usaldusväärset ja professionaalset ladustamisteenust, siis võta ühendust juba täna.

Võta meiega ühendust!

Ladustamisteenused

Ladustamise spetsialistid

Ettevõttest

Ladustamisteenused OÜ on professionaalset ladustamisteenust pakkuv ettevõte, kelle peamiseks suunaks on eraisikute ja ettevõtete vara pikaajaline ladustamine. Valikus on erinevad standardlahendused ning nende kõrval ka mitmed personaalsetele vajadustele vastavad võimalused. Kui soovid usaldusväärset ja professionaalset ladustamisteenust, siis võta ühendust juba täna.