Minilaod versus ladustamisteenused – kumb on parem?

Kui midagi on vaja ladustada, siis tekib alati küsimus, et kuhu ja kuidas. Üks viimase aja populaarsemaid variante ladustamiseks on olnud erinevad minilaod, mis esmapilgul tunduvad väga mugavad ja soodsad, kuid tihti ei leia täit kasutust ning võivad osutuda kuni kaks korda kallimaks kui tavalaos ladustamine.

Hind võib olla petlik

Kui võtta valikusse üks kõige odavam minilao pakkumine turul näiteks võrklao näitel (2m2 põrandapinda ning 50€/kuutasu), siis see teeks m2 hinnaks kuus 25€. Ladustamisteenuste keskmine m2 hind on 0.4€/päevas, mis teeb kuu hinnaks 12€, ehk pea 2x odavama hinna. Kui aga valida 5m3 suurune ladustamiskast hinnaga 0.3€/m3, siis oleks terve samasuure pinna (sest üle 2m kõrgusesse on keeruline ladustada niiehknaa) kogumaksumus päevas 1.5€.

Lisaks erinevalt miniladudest toimib ladustamine ladustamisteenuste pakkujate juures päeva, mitte kuu põhiselt, ehk viies oma asjad ära poole kuu pealt tuleb maksta vaid laos oldud päevade eest. Ladustamisteenuste pakkujate eesmärk on alati optimeerida klientide kulusid, pakkudes võimalikult head hinna/kvaliteedi suhet.

Pidev ligipääs pole tingimata vajalik

Enamasti otsustatakse miniladude kasuks just seetõttu, et soovitakse asjadele pidevalt ligi pääseda. Samas väga paljud kliendid aga ei käi pidevalt oma ladustamispinnal ning teevad seda vaid kord paari kuu tagant. See aga tähendab, et ladustamisteenused on optimaalsem ja odavam lahendus ka neile, kes soovivad oma ladustatavat vara aeg-ajalt muuta.

Oma asjade laopinnalt kätte saamiseks või sinna panemiseks pole vaja midagi muud kui kiiret meili ning asjad pannakse soovi korral juba samaks päevaks valmis. Ei mingit otsimist ega tuulamist. Kui on valikus kas ladustada laopinnal või minilaos, siis tuleb eelnevalt endale kindlasti selgeks teha see, kas on vaja laos käia mitu korda kuus või tegelikult tuleb käike ette harvem.

Ladustamise täisteenus

Kasutades ladustamisteenuseid kaasneb asjade ladustamisele andmisega alati ka asjade põhjalik pakkimine ja nende ladustamiskastidesse, alusele või laopinnale komplekteerimine. See tähendab, et meie tagame selle, et asjad oleks kaitstud tolmu eest, ei puruneks ning oleks korrektselt ladustamispinnal. Miniladude puhul aga need teenused ladustamisega ei kaasne, tuleb vaid ladustada asju oma tunde järgi ning raisata aega asjade ruumi pakkimise ja nende kaitmisega.

Ladustamisteenuste pakkujad pakivad kõik asjad korrektselt kilesse ja pehmendustesse, et vältida kahjustusi, asetavad need optimaalselt ja turvaliselt kasti või pinnale ning tähistavad esemed, kastid ja alused QR koodidega, et kõik esemed oleks jälgitavad ning maht võimalikult täpne.

    Ladustamisteenuste plussid:

  1. Soodsam hind
  2. Asjad pakitakse kompaktselt
  3. Väga piiratud ligipääs kõrvalistel isikutel
  4. Automaatne tuletõrjesüsteem, perimeeter ja videovalve
  5. Ladustamisele spetsialiseerunud pakkuja

    Minilao plussid

  1. Ligipääsetavus 24/7
  2. Personaalne ruum

Kui sulle sobib rohkem odavam ning pikajalisem ladustamisteenus, siis vali kindlasti pikaajalise ladustamiskogemusega Ladustamisteenused OÜ. Me oleme üle 7 aasta ladustanud kõike alates miljonieurostest seadmetest kuni köögimööblini ning omame laialdast kogemust turvalise ladustamise ja pakkimise valdkondades.

Võta ühendust meie müügimeeskonnaga läbi alloleva vormi ning saa kiire ladustamispakkumine.

Firmast

Ladustamisteenused OÜ

Ladustamise spetsialistid

Ladustamisteenused OÜ on professionaalset ladustamisteenust pakkuv ettevõte, kelle peamiseks suunaks on eraisikute ja ettevõtete vara pikaajaline ladustamine.

Valikus on erinevad standardlahendused ning nende kõrval ka mitmed personaalsetele vajadustele vastavad võimalused. Kui soovid usaldusväärset ja professionaalset ladustamisteenust, siis võta ühendust juba täna.

Võta meiega ühendust!

Ladustamisteenused

Ladustamise spetsialistid

Ettevõttest

Ladustamisteenused OÜ on professionaalset ladustamisteenust pakkuv ettevõte, kelle peamiseks suunaks on eraisikute ja ettevõtete vara pikaajaline ladustamine. Valikus on erinevad standardlahendused ning nende kõrval ka mitmed personaalsetele vajadustele vastavad võimalused. Kui soovid usaldusväärset ja professionaalset ladustamisteenust, siis võta ühendust juba täna.